Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SE: Kasvua kulttuurista: Ideakipinöinti-tapaaminen

16.11.2017, 08:30 - 12:30

Kasvua kulttuurista on valtakunnallinen tapaamisten kokonaisuus, jolla edistetään taidekentän työllisyyttä ja tavoitellaan maakuntiin uudenlaista työtä. Samalla vahvistetaan yhteistyötä luovien alojen ja kuntatoimijoiden välillä. Tapaamiset ovat suunnattu lasten- ja nuortenkulttuurista kiinnostuneille taiteilijoille ja taidekasvattajille sekä kuntien vapaa-aika-, kulttuuri- ja sivistystoimen vastuuhenkilöille.

Kasvua kulttuurista jalkautuu marraskuussa Itä-Uudellemaalle, jossa järjestämme kaksi maksutonta tilaisuutta: Kohti kasvua -tapaamisen ja Ideakipinöinti-tapaamisen.

Ideakipinöinti-tapaaminen on suunnattu Itä-Uudenmaan kuntatoimijoille vapaa-aika-, kulttuuri- ja sivistystoimista sekä alueen taiteilijoille ja taidekasvattajille.

Tapaamisessa kysyntä ja tarjonta kohtautetaan: kunta-alan edustajat kertovat toimialansa tarpeita sekä tulevaisuuskuvia ja taidekentän toimijat esittelevät omaa asiantuntijuuttaan ja osaamistaan. Työskentely etenee lyhyiden esitysten muodossa ja päivä päättyy toiminnalliseen yhteistyömuotojen ja uusien toimintatapojen luomiseen.

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/kasvuakulttuurista_porvoo

Päivämäärä:
16.11.2017
Aika:
08:30 - 12:30
Kategoriat:
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/516927975310007/?fref=ts
Tapahtumapaikka
Porvoon Campus
Taidetehtaankatu 1
Porvoo,
+ Google Map