Lastenkulttuuri.fi

Tervetuloa lastenkulttuurin kattavaan valtakunnalliseen portaaliin. Portaali toimii verkostoitumisvälineenä ja tietopankkina lastenkulttuuriorganisaatioille, lastenkulttuuritoimijoille ja lastenkulttuurin yleisöille.

Sivustolta löytyvät alan ajankohtaisimmat tiedot ja tapahtumat. Portaalia ylläpitää Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto.

 

skr_banneri_paraati_980x400_01

osallistu-ja-verkostoidu

tilaa_uutiskirje_etusivu

Ajankohtaista

18.01.2018 Opetus- ja kulttuuriministeriön kutsu pohtimaan taiteen ja taiteen toimintaympäristön muutoksia

Opetus- ja kulttuuriministeriön kutsu pohtimaan taiteen ja taiteen toimintaympäristön muutoksia

Taiteen tuottajia ja kulttuuripalveluiden käyttäjiä pyydetään osallistumaan verkkoaivoriiheen. Ota näkökulma kohti tulevaisuutta ja kerro, miten taide ja taiteen toimintaympäristö muuttuvat vuoteen 2025 mennessä. Lue lisää..

13.01.2018 Taiteella kasvaneet, 13.1. Tee unelmistasi totta -päivä: UNICEF-juhla Tornion Musiikkitalolla

Taiteella kasvaneet, 13.1. Tee unelmistasi totta -päivä: UNICEF-juhla Tornion Musiikkitalolla

Taiteella kasvaneet on lyhytvideoiden sarja, joka avaa eri puolilla Suomea lasten- ja nuortenkulttuurin parissa työskentelevien työn arkea ja ajatuksia omasta työstään. 13.1. vietettiin Tee unelmistasi totta -päivää. Unicef-juhlassa lapset ja nuoret ovat unelmiensa äärellä, kun he pääsevät esiintymään ammattimaisissa teatteritiloissa. Lue lisää..

Blogi

27.11.2017 Vuorovaikutuksellinen lasten ja nuorten kulttuuritapahtuma Tanskan malliin

Vuorovaikutuksellinen lasten ja nuorten kulttuuritapahtuma Tanskan malliin

Tanskassa järjestettiin lokakuun lopussa ensimmäistä kertaa lasten- ja nuortenkirjallisuuden tapahtuma, HAY Aarhus39 – festivaalit. Tapahtuman päähenkilöinä olivat lapset, nuoret ja Euroopan 39 suosituinta, alle 40 –vuotiasta lasten- ja nuortenkirjailijaa. Lue lisää..