Barnkultur.fi

Välkommen till den riksomfattande barnkulturportalen.  Portalen fungerar som databank och nätverksverktyg inom barnkulturområdet och är till för såväl organisationer, aktörer som publik.

På dessa sidor hittar du aktuell information om barnkulturområdet och kommande evenemang. Portalen upprätthålls av Förbundet för barnkulturcenter i Finland.

Prenumerera-på-vårt-nyhetsbrev_PIENI

Aktuellt

18.09.2017 Valtakunnallisen lastenkulttuurifoorumin ilmoittautuminen on avattu

Valtakunnallisen lastenkulttuurifoorumin ilmoittautuminen on avattu

Hämeenlinnassa 20.-21.11.2017 järjestettävän Valtakunnallisen lastenkulttuurifoorumin ilmoittautuminen on avattu! Tutustu lastenkulttuurin vuoden huipputapahtuman ohjelmaan ja ilmoittaudu 31.10. mennessä.
Foorumissa nähdään! Läs mer..

29.06.2017 Hallituksen kärkihankkeen Parannetaan taiteen ja kulttuurin saavutettavuutta avustuspäätökset 2017 – lastenkulttuuri / Regeringens spetsprojekt Förbättrande av tillgången till konst och kultur understödbeslutningar 2017 – barnkultur

Hallituksen kärkihankkeen Parannetaan taiteen ja kulttuurin saavutettavuutta avustuspäätökset 2017 – lastenkulttuuri / Regeringens spetsprojekt Förbättrande av tillgången till konst och kultur understödbeslutningar 2017 – barnkultur

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt hallituksen kärkihankkeen Parannetaan taiteen ja kulttuurin saavutettavuutta lastenkulttuurin avustuksen 42 hakijalle.
Undervisnings- och kulturministeriet har beviljat regeringens spetsprojekts Förbättrande av tillgången till konst och kultur understöd för 42 sökande. Läs mer..

Blogg

07.06.2017 Saman arvoisii

Saman arvoisii

ISOT-hanke tarttui tasa-arvokysymyksiin kokonaisen vuosiluokan kanssa. Hanke koostui neljästä osasta: kaikille 9. luokkalaisille lahjoitettavasta kirjasta, opettajien oppimateriaalista, nettilähetyksestä ja kirjoituskatselmuksesta. Ydinajatuksena oli muistuttaa siitä, että olemme kaikki yhtä ihania ja tärkeitä. Läs mer..

Evenemangskalender

29 Sep

SE: Näyttelytreffit Annantalossa pe 29.9.2017 klo 13.30-1629.09.2017

Hoi kaikki lastenkulttuurikeskusten näyttelyvastaavat! Tervetuloa Annantaloon tutustumaan Valveen Sanataidekoulun Unikudelmia-näyttelyyn sekä keskustelemaan näyttely- sekä myös muusta tuotannollisesta yhteistyöstä pe 29.9. klo 13.30-16. Jos olet kiinnostunut kehittämään tuotannollista yhteistyötä lastenkulttuurikeskusten välillä, tämä olisi oiva tilaisuus siihen. Toisaalta Unikudelmia-näyttely on niin upea, sisällöllisesti rikas ja taiteellisesti monimuotoinen, että pelkästään jo siihen tutustuminen on Helsingin matkan väärti! Ennakkoilmoittautuminen…

30 Sep

TA: NIPPORI30.09.2017

Manga- ja animeharrastajien suurin satakuntalainen tapahtuma! Nipporin teemana on tänä vuonna harrastaminen. Tapahtuman järjestävät Jinsei ry – Porin anime- ja mangaklubi, Porin kaupunginkirjasto – Satakunnan maakuntakirjasto, Porin lastenkulttuurikeskus ja Porin kaupungin vapaa-aikavirasto. Yhteistyössä ovat vuosittain olleet mukana mukana myös Porilaine, Tracon, Cosplay Finland Tour (Conikuvat), Satakunnan Martat ja Kirjaston kahvila.

30 Sep

TA: Teatterin Supersankarit in action & Maja-näyttely30.09.2017

Teatterin Supersankarit in action Teatterin Supersankaripajassa laaditaan yhdessä kaikille osallistujille omat supersankarihahmot. Sankarit pääsevät kokeilemaan Supervoimiaan erilaisissa kuvitteellisissa tilanteissa teatterin keinoin. Lopuksi kootaan yhteinen miniesitys. Työpaja sopii kaiken ikäisille, perheen pienimmätkin voivat osallistua aikuisen kanssa. P.S. Tiesitkö, että sinä olet ihan mahtava? Supersankari-pajat: la klo 12, 14 ja 16 Löytyykö mielikuvitusta ja rakennustaitoa? Toiminnallisessa Maja-näyttelyssä…