• 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015

Ajankohtaista

3.7.2018

Englanninkielinen GLOBE ART POINT INFO -tietopankki taiteilijoille on avattu!

Helsinkiläinen Globe Art Point ry on avannut kotisivullaan Suomessa asuvien ulkomaalaissyntyisten taiteilijoiden asemaa ja työllistymistä tukevan tietopankin. Siihen on ensimmäistä kertaa englanninkielellä koottu keskeiset tiedot suomalaisen taide- ja kulttuurialan ja eri taiteenalojen organisaatioista, koulutuksesta, verotuksesta sekä mm. yhdistyksen, osuuskunnan tai toiminimen perustamisesta.

Lue lisää
29.5.2018

Nuorille taidetestaajille etsitään jälleen innostavia käyntikohteita – haku alkaa elokuussa! / Unga Konsttestare söker inspirerande besöksmål – ansökningstiden börjar i augusti!

Taidetestaajat-hanke etsii eri puolilta Suomea nuorille vierailukohteita lukuvuodeksi 2019–2020. Millaista kahdeksasluokkalaisten mielestä on laadukas ja kiinnostava taide? Millainen on jännittävä, kiehtova ja riemastuttava taide-elämys? Hakekaa mukaan ja kertokaa taideorganisaationne näkemys!

Lue lisää
21.3.2018

Erityisavustus taiteen ja kulttuurin saavutettavuuden parantamiseen lapsille ja nuorille – 3. hakukierros avattu

Hallituksen kärkihanketta Parannetaan taiteen ja kulttuurin saavutettavuutta toteuttavan valtionavustuksen tarkoituksena on lisätä lasten ja nuorten mahdollisuuksia harrastaa taidetta ja kulttuuria koulupäivän yhteydessä. Avustuksella tuetaan harrastetuntien järjestämistä koulupäivän yhteydessä koulujen tiloissa tai kouluja lähellä olevissa kulttuuritiloissa sekä lasten ja nuorten omatoimista harrastamista koulujen tiloissa.  Hankkeen kolmas hakukierros avautui 21.3.2018.

Lue lisää