Taiteella kasvaneet, 7.10. Kunnon työn päivä: Kasvua kulttuurista – kipinää yhteistyön luovien alojen ja kuntatoimijoiden välille

Taiteella kasvaneet on lyhytvideoiden sarja, joka avaa eri puolilla Suomea lasten- ja nuortenkulttuurin parissa työskentelevien työn arkea ja ajatuksia omasta työstään.

7.10. vietettin Kunnon työn päivää ja sen kunniaksi julkaistiin sarjan ensimmäinen video – lasten- ja nuortenkulttuuri kun on myös ihan oikeaa kunnon työtä! Videossa nähdään otteita Kasvua kulttuurista -projektin puitteissa järjestetystä Ideakipinöinti-tapaamisesta, jossa lasten- ja nuortenkulttuurin ammattilaiset esittelivät omaa osaamistaan sekä verkostoituvat kuntatoimijoiden kanssa. Kasvua kulttuurista on valtakunnallinen tapaamisten kokonaisuus, jonka tavoitteena on edistää lasten- ja nuortenkulttuurin parissa työskentelevien taiteilijoiden työllistymistä sekä vahvistaa alueellisia yhteistyöverkostoja.

Taiteella kasvaneet on osa Taiteen edistämiskeskuksen lasten- ja nuortenkulttuurin kehittämisohjelmaa. Yhteistyökumppanina on Suomen Lastenkulttuurikeskusten liitto.

Videolla nähdään otteita tapaamisesta, jossa Etelä- ja Pohjois-Savon lasten- ja nuortenkulttuurin ammattilaiset esittelevät omaa osaamistaan sekä kertovat ajatuksiaan yhteistyöstä ja sen merkityksistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *