Kansanmusiikki-instituutti sai rahoituksen lastenkulttuuriverkostohankkeeseen

Suomalaisen kansanmusiikin ja tanssin tutkimus-, tiedotus- ja palvelukeskus Kansanmusiikki-instituutti on saanut rahoituksen uuteen hankkeeseen. Suomen Kulttuurirahaston Keski-Pohjanmaan rahasto on juuri myöntänyt instituutille 20 000 euron avustuksen lastenkulttuuriverkoston käynnistämiseen.

Kansanmusiikki-instituutin verkkosivuilla kerrotaan, että hankkeessa pyritään seuraavan 2–3 vuoden aikana luomaan maakuntaan sen omiin vahvuuksiin painottuva lastenkulttuuriverkosto tukemaan lastenkulttuurin tarjontaa ja toimijoita koko maakunnassa ja vakiinnuttamaan sen toiminta.

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto ja alan toimijat ottivat uutisen innostuneina vastaan. Liitto onnittelee Kansanmusiikki-instituuttia.

Lue lisää