Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto KULTA ry:n ja Sivistystyönantajat ry:n jäseneksi

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto on juuri hyväksytty Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry:n sekä Sivistystyönantajat ry:n jäseneksi. Jäsenyys on osa liiton vaikuttamistyötä lastenkulttuurin aseman edistämiseksi. Sekä KULTA ry että Sivistystyönantajat ry ovat merkittäviä alansa edunvalvojia.

”Olemme todella innoissamme. Yhteistyö näiden organisaatioiden kanssa on iso mahdollisuus lastenkulttuurin resurssien ja näkyvyyden edistämisessä”, kertoo liiton toiminnanjohtaja Aleksi Valta.

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto edistää ammattimaisesti toimivien lasten- ja nuortenkulttuurikeskusten toimintaedellytyksiä ja vahvistaa lastenkulttuurialan osaamista ja tunnettuutta valtakunnallisesti.