Kansainväliseen lastenkulttuurifoorumiin etsitään puheenvuoroja

Suomen ensimmäinen kansainvälinen lastenkulttuurifoorumi järjestetään Tampereella 30.9.–1.10.2019. Nyt foorumiin etsitään esityksiä, alustuksia ja työpajoja, jotka käsittelevät yhtä tai useampaa seuraavista teemoista:

  • Lasten kulttuuristen oikeuksien toteuttaminen: taide ja kulttuuri kuuluvat jokaiselle lapselle.
  • Inkluusio taide- ja kulttuurikasvatuksessa: taide- ja kulttuurilähtöiset keinot syrjinnän vähentämisessä, osallisuuden lisäämisessä ja tasa-arvon kehittämisessä, saavutettavan taidekasvatuksen kehittäminen lapsille, joilla on erityistarpeita.
  • Kansainvälinen yhteistyö taide- ja kulttuurikasvatuksessa ja/tai lastenkulttuurin rooli Euroopan kulttuuripääkaupungeissa.

Lue lisää hausta (englanniksi) ja jätä esityksesi abstrakti viimeistään 28.4.2019!