Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto hakee koordinaattoria ja viestintäkoordinaattoria

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitossa on avoinna kaksi tehtävää. Haemme tiimiimme osaavaa koordinaattoria äitiysloman sijaisuuteen (9-12 kk) sekä viestintäkoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2021 saakka.

KOORDINAATTORI äitiysloman sijaiseksi (9–12 kk)

Haemme koordinaattoria äitiysloman sijaisuuteen. Etsimällämme henkilöllä on vankka kulttuurialan ja mielellään myös lastenkulttuurin tuntemus, hän pitää projektit hyppysissään, hallitsee kulttuurituottamista, on luova ja innostunut, tuntee järjestötyön periaatteet sekä hallitsee monipuolisesti viestinnän taitoja. Erityisesti tehtävässä korostuu yhteiskunnallinen vaikuttamistyö.

Koordinaattori vastaa liiton jäsenpalveluista ja toimii liiton tiimin lisäksi läheisessä yhteistyössä valtakunnallisen lastenkulttuuritoimijoiden verkoston kanssa. Muihin keskeisiin työtehtäviin kuuluvat kulttuurikasvatussuunnitelmien edistäminen, tapahtumien tuottaminen ja lastenkulttuurin tilastointi.

Työhön sisältyy tiivistä moniammatillista yhteistyötä liiton sisäisten ja ulkoisten kumppanien kanssa. Tehtävän menestyksekäs hoito vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja sekä viestintä- ja markkinointiosaamista.

Edellytämme soveltuvaa ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkintoa, projektinhallinnan taitoja, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, verkostoitumistaitoja, sujuvaa kynää sekä kokemusta viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta monikanavaisesti. Koordinaattorilla tulee olla kyky työskennellä oma-aloitteisesti, suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti nopeastikin muuttuvissa toimintaympäristöissä ja -tilanteissa.

Koordinaattorin työpiste sijaitsee liiton toimistolla Tampereella. Tarjoamme dynaamisen ja kannustavan työyhteisön sekä mahdollisuuden päästä työskentelemään valtakunnallisen lastenkulttuuritoiminnan ytimeen.

Tehtäväkohtainen palkka 2700 e/kk. Liitossa sovelletaan yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Toivomme valittavan henkilön aloittavan työt syyskuussa.

VIESTINTÄKOORDINAATTORI määräaikaiseen työsuhteeseen

Haemme viestintäkoordinaattoria, joka vastaa liiton viestinnästä, lastenkulttuuri.fi -sivuston ja liiton sosiaalisen median kanavien ylläpidosta, viestintäkampanjoista sekä yhteistyöstä sidosryhmien ja median kanssa. Tukena on liiton koordinaattori ja muu tiimi.

Työtehtäviin kuuluu yllä mainittujen tehtävien lisäksi Taidetta eskareihin -hankkeen viestintä sekä Taidetestaajat-hankkeen tapahtumaviestintä yhdessä hankkeen työntekijöiden kanssa.

Tehtävässä tarvitaan vahvaa kielellistä ilmaisukykyä sekä kiitettävää ulosantia myös suullisesti. Lisäksi tarvitaan kokemusta viestinnän eri osa-alueista niin ulkoisen kuin sisäisenkin viestinnän alalla.

Edellytämme toimeen soveltuvaa korkeakoulututkintoa, sujuvaa kynää, kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien osaamista (esim. Adobe InDesign) sekä valokuvaus- ja videokuvaustaitoja. Sujuva ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan myös eduksi. Toivomme, että olet aloitteellinen, idearikas ja työskentelet luontevasti tiimissä.

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2021 saakka. Työsuhdetta pyritään jatkamaan 1.1.2022 alkaen, mutta tällä hetkellä rahoitus on vuoden 2021 loppuun asti.

Viestintäkoordinaattorin työpiste sijaitsee liiton toimistolla Tampereella. Tarjoamme dynaamisen ja kannustavan työyhteisön sekä mahdollisuuden päästä työskentelemään valtakunnallisen lastenkulttuuritoiminnan ytimeen.

Tehtäväkohtainen palkka on 2700 e/kk. Liitossa sovelletaan yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Toivomme valittavan henkilön aloittavan työt syyskuussa.

Hakeminen ja lisätiedot

Tehtäviin haetaan lomakkeella. Liitäthän lomakkeelle cv:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi.

Hakuaika päättyy 23.8.2020 klo 23.45. Voit hakea myös molempiin tehtäviin.

HAKULOMAKE

Tiedustelut:

toiminnanjohtaja Aleksi Valta, puh. 040 820 5425, tai

koordinaattori Maarit Mäkinen puhelimitse 18.8. ja 20.8 klo 9-11 puh. 040 8007296

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *