Valtakunnallinen lastenkulttuurifoorumi järjestetään etänä 23.-24.11.2020

 
Järjestämme Valtakunnallisen lastenkulttuurifoorumin tänä vuonna etänä yhdessä Taiteen edistämiskeskus Taiken, Taide- ja kulttuurikasvatuksen observatorion sekä Lapin lastenkulttuuriverkoston kanssa.

Vuosittain järjestettävä Valtakunnallinen lastenkulttuurifoorumi tarjoaa paikan kulttuuripoliittiselle keskustelulle ja se on oivallinen verkostoitumistilaisuus alan toimijoille.

Ohjelma alkaa maanantaina klo 10. Aamupäivän aikana kuulemme Taideyliopiston ArtsEqual-hankkeen ja Zodiak – Uuden tanssin keskuksen TALK-projektin yhteistyön tuloksista, poika- ja miesoletettujen opiskelijoiden kokemuksista tanssin taiteen perusopetuksessa sekä  tutkimuksen ja käytännön vuoropuhelun nykytilasta ja mahdollisuuksista.

Iltapäivällä Taiteen edistämiskeskus esittelee viimeisen viiden vuoden toimenpiteitään, joissa lasten ja nuorten kulttuurilla on ollut erityinen painotus. Taike haluaa kiittää taiteilijoita ja muita kumppaneita, jotka ovat osallistuneet ja tehneet mahdolliseksi kehittämisohjelman aikaiset edistämistoimet, jossa edunsaajana ovat olleet erityisesti lapset, nuoret ja ammattitaiteilijat.

Tiistaina vuorossa on paneelikeskustelu klo 9-10 sekä Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton vuosikokous.

Katso tarkempi ohjelma
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *