KUVISTA MONEKSI – Suomen lasten ja nuorten kuvataidekoulujen liiton syyspäivät Turussa 21.-22.11.2019

Turun Taidehalli (Torstain illanvietto: KONSTa Turun Seudun Kuvataidekoulu)
Vanha Suurtori 5, 20500 Turku

Syyspäivillä syvennytään sosiaalisten tilanteiden lukutaitoon sekä yhdessä tekemisen ja ryhmäopetuksen dynamiikkaan. Eri taiteenalojen asiantuntijat johdattelevat tarkastelemaan visuaalisten taiteiden suuntia, jotka toimivat yhtäältä marginaalissa ja toisaalta valtavirrassa – näkökulmasta riippuen. Esimerkiksi monitaiteiset sarjakuva ja pelitaide ovat taiteen marginaalia, mutta ne saavuttavat ison joukon lapsia ja nuoria. Miten eri taiteiden käytännöt suuntaavat taidekasvatusta ja opettajankoulutusta? Lopuksi pohdimme taidekasvatuksen ja taiteen perusopetuksen tulevaisuuden mahdollisuuksia.

Torstain illanvietossa ohjelmassa Vuoden kuvataidekasvattaja 2019 -kunniamaininnnan julkistaminen, musiikkia KONSTan oppilailta, vapaata keskustelua sekä buffet-illallinen (sisältyy osallistumismaksuun).

Perjantaina pidetään juhlasalissa myös liiton sääntömääräinen syyskokous. Samaan aikaan kokoontuu Opettajien työtehoseura PeriLab-tilassa (1. krs.).

Ohjelma, osallistumismaksut ja ilmoittautuminen 13.11. mennessä seminaarin nettisivuilta: https://youngart.fi/suomen-lasten-ja-nuorten-kuvataidekoulujen-liiton-syyspaivat-turussa-21-22-11-2019/

Tapahtuman järjestää: Suomen lasten ja nuorten kuvataidekoulujen liitto ry

Takaisin tapahtumakalenteriin