VISUAALISTEN TAITEIDEN KOULUJEN REHTOREIDEN KOULUTUSPÄIVÄ

Koulutus toteutetaan etäsovelluksella.

Poikkeusolosuhteista johtuen Visuaalisten taiteiden koulujen rehtoripäivät Kallio-Kuninkalassa 17.-18.9. on sellaisenaan jouduttu perumaan. Tilalle järjestetään etäsovelluksella toteutettava Visuaalisten taiteiden koulujen rehtoreiden koulutuspäivä torstaina 17.9.2020.

Rehtoripäivien tapaan koulutuspäivä on tarkoitettu arkkitehtuurin, kuvataiteen, käsityön ja mediataiteiden taiteen perusopetusta antavien oppilaitosten rehtoreille sekä hallinnosta vastaaville opettajille kuten johtaville ja suunnittelijaopettajille.

Ajankohtaisten muutosten aiheuttamat tuulet puhaltavat kentällämme. Visuaalisten taiteiden taiteen perusopetus ja taidekasvatus ovat tehneet upean digiloikan etäopetuksessa.

Koulutuspäivässä eri alojen asiantuntijat johdattelevat meitä tarkastelemaan taiteellista ajattelua, johtamista sekä niiden yhteiskunnallisia ulottuvuuksia. Pohdimme myös taiteen perusopetusta harrastamisen kentällä. Lisäksi kuulemme taiteen perusopetuksen ja harrastamisen ajankohtaiset kuulumiset esimerkiksi Opetushallituksesta sekä opetus- ja kulttuuriministeriöstä.

OSALLISTUMISMAKSU: 50 € / hlö.

Rehtoreiden koulutuspäivä toteutetaan etäsovelluksen kautta. Koulutuspäivään ilmoittautuneille lähetetään linkki osallistumiseen viimeistään edellisenä päivänä 16.9.2020.

Puheenvuorojen yhteyteen on ohjelmassa varattu aikaa myös keskustelulle, jota johtaa Kuvataidekoulujen liiton puheenjohtaja Johanna Kivioja. Puheenvuoroja voi pyytää etäsovelluksen chatin kautta. Kannattaa tulla ajoissa linkin kautta kokeilemaan laitteiden toimivuutta.

Puhujille voi osoittaa etukäteen kysymyksiä lähettämällä niitä sähköpostitse osoitteeseen eliisa.sorvali( )youngart.fi

Tervetuloa koulutuspäivään yhteisten asioiden äärelle!

Lisätiedot, ohjelma ja ilmoittautuminen 13.9. mennessä koulutuspäivän verkkosivuilta.

Tapahtuman järjestää: Suomen lasten ja nuorten kuvataidekoulujen liitto ry
Tapahtuman kategoriat: Koulutus

Takaisin tapahtumakalenteriin