Visuaalisten taiteiden koulujen rehtoripäivät

Kallio-Kuninkala, Sibelius-Akatemian Musiikkikeskus
Ristinummentie 6, 04400 Järvenpää

Tervetuloa Tuusulanjärven kulttuurimiljöön kauniiseen Kallio-Kuninkalaan! Koko Rehtoripäivien ohjelma tapahtuu Kallio-Kuninkalassa tarjoten viihtyisän ympäristön koulutukseen, yhteiseen kokemusten vaihtoon ja vapaaseen keskusteluun.

Ops-uudistuksen jälkeen muutoksen tuulet puhaltavat edelleen taiteen perusopetuksen kentällä. Rehtoripäivillä käsittelemme uusien ops:ien mukaista arviointia ja kuulemme taiteen perusopetuksen ajankohtaiset kuulumiset muun muassa Opetushallituksesta ja opetus- ja kulttuuriministeriöstä sekä pohdimme yhdessä taidekasvatuksen ja visuaalisten taiteiden taiteen perusopetuksen tulevaisuutta. Tervetuloa mukaan sankoin joukoin yhteisten asioiden äärelle!

Rehtoripäivät ovat tarkoitettu arkkitehtuurin, kuvataiteen, käsityön ja mediataiteiden taiteen perusopetusta antavien oppilaitosten rehtoreille sekä hallinnosta vastaaville opettajille kuten johtaville ja suunnittelijaopettajille.

Katso tarkemmat tiedot, ohjelma ja ilmoittaudu 5.6. mennessä liiton www.sivuilta: http://youngart.fi/visuaalisten-taiteiden-koulujen-rehtoripaivat-29-30-8-2019-kallio-kuninkalassa-jarvenpaassa/

Lämpimästi tervetuloa rehtoripäiville!

Kuva: Kallio-Kuninkalan päärakennus © Leonora ja Yrjö Paloheimon säätiö. Taitto: Riikka Mäkikoskela.

Tapahtuman järjestää: Suomen lasten ja nuorten kuvataidekoulujen liitto ry
Tapahtuman kategoriat: Seminaari

Takaisin tapahtumakalenteriin