VISUAALISTEN TAITEIDEN KOULUJEN REHTORIPÄIVÄT

Kallio-Kuninkala
Ristinummentie 6, 04400 Järvenpää

Tervetuloa Tuusulanjärven kulttuurimiljöön kauniiseen Kallio-Kuninkalaan yhteisten asioiden äärelle!

Ajankohtaisten muutosten aiheuttamat tuulet puhaltavat kentällämme. Visuaalisten taiteiden taiteen perusopetus ja taidekasvatus ovat tehneet upean digiloikan etäopetuksessa. Rehtoripäivät tarjoavat foorumin pysähtyä pohtimaan ja jakamaan kokemustamme kollegiaalisesti.

Eri alojen asiantuntijat johdattelevat meitä tarkastelemaan taiteellista ajattelua, johtamista sekä niiden yhteiskunnallisia ulottuvuuksia. Pohdimme myös taiteen perusopetusta harrastamisen kentällä. Lisäksi kuulemme taiteen perusopetuksen ja harrastamisen ajankohtaiset kuulumiset esimerkiksi Kuntaliitosta, Opetushallituksesta ja opetus- ja kulttuuriministeriöstä.

Koko Rehtoripäivien ohjelma tapahtuu Kallio-Kuninkalassa tarjoten viihtyisän ympäristön koulutukseen, yhteiseen kokemusten vaihtoon ja vapaaseen keskusteluun. Kahden päivän koulutuspakettiin sisältyy kaikki ateriat, majoitus joko 1 hengen tai 2 hengen huoneessa, sauna ja kauneudenhoidon hemmottelupalveluita.

Rehtoripäivät ovat tarkoitettu arkkitehtuurin, kuvataiteen, käsityön ja mediataiteiden taiteen perusopetusta antavien oppilaitosten rehtoreille sekä hallinnosta vastaaville opettajille kuten johtaville ja suunnittelijaopettajille.

Tarkemmat tiedot sekä sitova ilmoittautuminen 15.5. mennessä seminaarin nettisivuilta!

Tapahtuman järjestää: Suomen lasten ja nuorten kuvataidekoulujen liitto ry
Tapahtuman kategoriat: Seminaari

Takaisin tapahtumakalenteriin