Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto hakee toiminnanjohtajaa

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto on valtakunnallinen organisaatio, joka edistää lastenkulttuurialan toimintaa ja tunnettuutta Suomessa. Keskeisenä tavoitteena on tasa-arvoisen ja hyvinvointia tukevan lastenkulttuuritoiminnan kehittäminen kaikkialle maahan. Liitolla on 27 jäsenkeskusta eri puolilla Suomea, ja liiton toimisto sijaitsee Tampereella. Tehtävään haetaan uutta toiminnanjohtajaa nykyisen lähtiessä uusiin haasteisiin.

Haemme liitollemme monipuolisesti osaavaa toiminnanjohtajaa vakituiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen liiton toimistolle Tampereelle. Etsimällämme henkilöllä on vankka lastenkulttuurialan tuntemus, näkemystä alan kehittämisestä, verkostojen johtamisen kokemusta, esimieskokemusta sekä kokemusta yhdistystoiminnasta ja taloushallinnosta. Henkilökohtaisista ominaisuuksista eduksi luetaan itsenäinen työote, idearikkaus, tiimityöskentelytaidot sekä positiivinen ja toisia kannustava asenne.

Toiminnanjohtajan tehtävään kuuluu liiton toiminnan suunnittelu ja toteutuksesta vastaaminen, esimiestehtävät, taloushallinto ja rahoitushaut, liiton edustaminen kotimaassa ja ulkomailla, monipuolinen viestintä sidosryhmien ja verkostojen kanssa ja lisäksi toiminnanjohtaja toimii liiton hallituksen sihteerinä ja esittelijänä. Työtehtäviin kuuluvat mm. valtakunnallisen Taidetestaajat-hankkeen ja muiden alan valtakunnallisten hankkeiden ohjaaminen ja lastenkulttuurialan kansainvälistymisen vetäminen.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, lastenkulttuurialan tuntemusta, kokemusta hanketyöstä sekä taloushallinnosta ja rahoitusten hakemisesta, erinomaiset taidot suullisessa ja kirjallisessa viestinnässä suomeksi ja englanniksi, rautaiset yhteistyö-, neuvottelutaidot ja esiintymistaidot, kokemusta esimiestyöstä, kokemusta yhdistyksen hallinnoinnista ja osaamista verkostojohtamisesta ja valmiutta matkustamiseen. Eduksi katsotaan sujuva ruotsin taito. Työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä vaaditaan vähintään 5 vuotta.

Tarjoamme dynaamisen ja kannustavan työyhteisön sekä mahdollisuuden päästä työskentelemään valtakunnallisen lastenkulttuuritoiminnan ytimeen. Tehtäväkohtainen palkka on 3400 e/kk.

Lähetä viimeistään 23.5. vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla (liitteinä, ei linkkeinä) osoitteeseen info@lastenkulttuuri.fi.

Tiedustelut sähköpostilla tai puhelimitse 18.5. klo 13-15: toiminnanjohtaja Saara Vesikansa: saara.vesikansa@lastenkulttuuri.fi, 050 563 4366 tai liiton puheenjohtaja Mervi Eskelinen: lastu@lastu.fi, puh. 050 326 7243.