Barnkultur.fi

Välkommen till den riksomfattande barnkulturportalen.  Portalen fungerar som databank och nätverksverktyg inom barnkulturområdet och är till för såväl organisationer, aktörer som publik.

På dessa sidor hittar du aktuell information om barnkulturområdet och kommande evenemang. Portalen upprätthålls av Förbundet för barnkulturcenter i Finland.

Prenumerera-på-vårt-nyhetsbrev_PIENI

Aktuellt

17.05.2018 SATA2 – Saavutettava taideharrastus 2 -hankkeen pilottihaku on alkanut!

SATA2 – Saavutettava taideharrastus 2 -hankkeen pilottihaku on alkanut!

SATA2-hankkeessa rakennetaan toimintamalleja, jotka tukevat lastenkulttuurikeskusten ja taiteen perusopetuksen saavutettavuutta. Tavoitteena on, että myös erityistä tukea tarvitsevat lapset ja nuoret voivat helposti osallistua taiteen perusopetukseen ja lastenkulttuurikeskusten toimintaan. Läs mer..

09.05.2018 Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto hakee toiminnanjohtajaa

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto hakee toiminnanjohtajaa

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto on valtakunnallinen organisaatio, joka edistää lastenkulttuurialan toimintaa ja tunnettuutta Suomessa. Keskeisenä tavoitteena on tasa-arvoisen ja hyvinvointia tukevan lastenkulttuuritoiminnan kehittäminen kaikkialle maahan. Liitolla on 27 jäsenkeskusta eri puolilla Suomea, ja liiton toimisto sijaitsee Tampereella. Tehtävään haetaan uutta toiminnanjohtajaa nykyisen lähtiessä uusiin haasteisiin.  Läs mer..

Blogg

08.05.2018 Pikkuprovinssi – pienten ihmisten juhla

Pikkuprovinssi – pienten ihmisten juhla

Törnävänsaaren luonnonkaunis ympäristö, Östermyran upea miljöö ja vuosi 1798. Seinäjoki virtaa vuolaasti. Rakennetaan kartano. Sen ympärille syntyy teollisuutta ja maataloutta. Pian ihmiset haluavat erinäisiä huvituksia ja täten värikkäitä laulu- ja soittojuhlia aletaan järjestää. Kolmesataa vuotta myöhemmin vuonna 2018 sama miljöö toimii ilakoivien lasten taidefestivaalin areenana. Läs mer..

Utbildningskalender

Pedagoginen sirkusohjaajakoulutus

Lappeenranta, Kuopio, Tampere, Lahti
Lisätietoja

Kasvua kulttuurista

Xamk, Kouvolan kampus, Kuuselankatu 1
Kuuselankatu 1, 45100 Kouvola
Lisätietoja

Kasvua kulttuurista – Kajaani

Kaukametsän kongressi- ja kulttuurikeskus , Leihu-sali
Koskikatu 2, 87100 Kajaani
Lisätietoja