Valtakunnallinen lastenkulttuurifoorumi Hämeenlinnassa 20.-21.11.2017

Valtakunnallinen lastenkulttuurifoorumi 2017 järjestetään Hämeenlinnassa 20.-21.11. Foorumi järjestetään osana Lasten ja nuorten ääni 100-vuotiaassa Suomessa -hankekokonaisuutta, ja ensimmäinen päivä 20.11. on varattu seminaarille Seuraavat 100 vuotta – lapsuuden tulevaisuus Suomessa! Jatkuuko menestystarina? Toisena päivänä 21.11. järjestetään verkostoitumispäivä, jossa on runsaasti lastenkulttuuritoiminnan case-esittelyjä eri puolilta maata sekä teematapaamisia.

Päivien lopullinen ohjelma julkaistaan syyskuun lopulla, ja silloin myös käynnistyy ilmoittautuminen. Maanantain 20.11. seminaaripäivän hinta on 50€/hlö kattaen ohjelman lisäksi aamiaisen, päivällisen ja iltakonsertin sekä illanvieton. Tiistain 21.11. verkostoitumispäivän hinta on 25€/hlö kattaen ohjelman lisäksi aamu- ja iltapäiväkahvit.

Ohjelma (pdf)

Vuosittain järjestettävä Valtakunnallinen lastenkulttuurifoorumi tuo esille lastenkulttuurin merkityksiä ja mahdollisuuksia sekä luo suuntaviivoja sen tulevaisuudelle. Foorumi tarjoaa paikan kulttuuripoliittiselle keskustelulle ja eri toimialojen kohtaamiselle. Sen järjestämisestä vastaavat Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto ja paikalliset lastenkulttuurikeskukset yhteistyökumppaneineen.

Valtakunnallisen lastenkulttuurifoorumin vuosittain vaihtuva teema nostaa esille lastenkulttuurin mahdollisuuksia erilaisissa toimintaympäristöissä ja valottaa moniammatillista yhteistyötä eri toimijoiden välillä. Lastenkulttuurifoorumi on oivallinen verkostoitumistilaisuus alan toimijoille.

Lisätietoja
toiminnanjohtaja
Saara Vesikansa
saara.vesikansa (at) lastenkulttuuri.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *